Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kouluttajakirja

Kouluttajakirja on tarkoitettu pelaajille. Tänne tulevat esimerkiksi uusien, napattujen pokemonien tiedot, osallistumiset tapahtumiin sekä lottoon ja ostokset kaupasta. Lisäksi voit ilmoittaa tänne mahdollisesta lomastasi tai muokata hiukan hahmosi kuvausta. Ethän lähetä tarinoita tänne!

 1  2  3  4  5  6  7  > [ Kirjoita ]

Nimi: Ässä
Kotisivut: http://paralyzed.suntuubi.com/?cat=90

23.09.2018 22:57
Vitososa julkaistu, paljon lyhyempi kuin edeltäjänsä mutta toivottavasti ykkössalia varten kelpaa.

Nimi: Ässä
Kotisivut: http://paralyzed.suntuubi.com/

17.09.2018 03:03
Tässä Rhyhornin tiedot jos pyydystys onnistui

Laji: Rhyhorn
Skp: Uros
Lempinimi: Putte

Luonne: Putte, tämä pokémonmaailman Chuck Norris on nimensä mukaisesti hyvin tällä hetkellä Venäjää johtavan kaimansa mukainen: Pieksee isompia vastustajiansa, pitää silmissään aina saman miehekkään tuijotuksen sekä ei anna isompiensakaan määräillä itseään vaan tekee ihan mitä lystää ja käskyttää aina ketä vain voimansa puolesta dominoimaan pystyy. Lajillensa epätyypillisesti tämä pokémon on melko älykäs, joten se tekee mitä erilaisimmin keinoin selväksi kouluttajilleen että tätähän sarvikuonoa ei kohdella miten haluaa.

Tämä pokémon on luonteeltaan jopa Jumboa jääräpäisempi ja pyrkii kilpailemaan tämän kanssa asemasta kouluttajansa pokémonryhmän johtajana. Putte myöskin inhoaa myöntää kun tätä sattuu tai on muuten haavoittuvainen vaan ottelee viimeiseen hengenvetoonsa saakka vaikka henki siellä areenalla menisi. Tällä lienee myös moninainen suhtautuminen myöskin Tarmoon: Yhtäältä tämä pyrkii rauhoittamaan kaivurikania sen pyrkiessä machoilemaan liikaa, kun taas itse machoilutuulella ollessaan pitää tätä ehkä Jumboakin ensisijaisempana kilpailijana.

Putte on siitä myös hassu pokémon, että tämä vaatii juomatauoillaan olutta, ei vettä niinkuin toiset pokémonit. Toki myös viina tai vastaavat juomat käyvät, kahvi aivan vähintäänkin. Myöskään mitään rehuja ei Putte huoli, kasvisruoka on ituhipeille! Jos tämä sarvikuono olisi ihminen, olisi se se Riihimäkeläinen persu työukko joka vastustaa sähköautoja ja maahanmuuttoa. Lyhyesti sanottuna Putte on sellainen pokémon, jota ei todellakaan sekottaisi siihen nimipäivälaulussakin esiintyneeseen possuun tai Puuha-Peten linnunpelättimeen.

Nimi: Olzi

16.09.2018 21:51
Ajattelin tehdä tuon kyselyn

1. Miten päädyit pokemonin pariin?
Kaverit puhu pokemoneista ja

2. Entä Cinnabariin?
Dee pyysi liittyä

3. Mitä pokemonpelejä olet pelannut?
En ole pelannut niitä varsinaisia nintendopelejä mutta olen kyllä katsonut niistä videoita, keräillyt kortteja, pelannut TCG onlinea ja kaikkea fanien tekemiä pelejä kuten Pokemon Gota tai Pokemon Legendsiä

4. Oletko katsonut pokemonanimea?
Joo ja Sun & Moon sarjat on hauskoja

5. Mikä on lempipokemonisi, miksi?
Mimikyu, se on niin söpö ja siisti

6. Entä lempipokemonisi, jos mietitään sen kaikkia kehitysmuotoja? Miksi?
Ehkä Abran, Grubbinin tai Honedgen muodot koska ne on aika siistejä

7. Lempityyppisi?
Psychic, mutta ghost ja grass on myös kivoja

8. Mistä pokemonista tahtoisit megamuodon?
Metagrossista, Sharpedosta tai Alakazamista

9. a) Söpöin pokemon? Mimikyu ja Kartana on söpöjä ja samalla siistejä. b) Siistein pokemon? Necrozma on siisti ja tyykkään enemmän siitä kuin sen ultra-muodosta. c) Rumin pokemon? Ehkä Stunfisk d) Oudoin pokemon? Jynx.

10. Ehdota ja äänestä, minkä tapahtuman tahdot seuraavaksi
En tiedä

Vastaus:

No mutta Stunfiskhän on sulonen ku mikä :(

- Dee

Nimi: Ässä

16.09.2018 21:03
Raheita tuli, joten laitetaas ne myös käyttäen.

Ostan kaupasta 4 Rare Candya ja syötän ne Tarmolle, näin tämän taso kasvaa 16->20 ja se kehittyy Diggersbyksi. Lisäksi ostan kaupasta EXP. Sharen ja näin saan Lucky Eggin ja tarinapituuksien tuomat päättömät ekspat myös pokémoneilleni, jotka eivät tarinoissa edes esiinny.

Ostoksien yhteishinta 110 kolikkoa joten mulle jää 132-110=22 kolikkoa

Vastaus:

- Dee

Nimi: Höyhensiipi

16.09.2018 20:38
Auroran päivitetty luonne:

Aurora on voittanut ujoutensa ja uskaltaa nyt ottaa kontaktia muihin pokemoneihin. Se on ystävällinen ja auttavainen, eikä enää hermoile paljoakaan. Se välittää oikeasti muista ja haluaa auttaa. Se on myös esikuva Shadowille.

Shimmerin päivitetty luonne:

Kehityttyään Shimmer ei enää ole niin epävarma liikkeistään. Se uskaltaa sanoa mielipiteensä ja ottaa kantaa asioihin. Hänessä alkaa myös vähitellen näkymään luonteenpiirre, joka saattaa ärsyttää joitakuita. Saadessaan itsevarmutta hän alkaa olemaan coolimpi ja jopa hiukan ylimielinen.

Rockruffin tiedot:

Nimi: Scout
Luonne: Rockruff on hyvin uskollinen pokemon. Se suojelee Momo ja muita pokemontiimiläisiä. Se loukkaantuu aika helposti, kun jotakin sen ''omaa'' viedään. Sen luonne kuitenkin pehmentyy sen kasvaessa pokemonina ja siitä tulee silitettävä, mutta silti sen luonteen lujuus säilyy.


Wingullin tiedot:

Nimi: Alias
Luonne: Alias on hyvin höpsö pokemon. Se saattaa lennellä päin seiniä, mutta ei ole millänsäkään. Se on pohjimmiltaan erittäin iloinen pokemon ja höpisee ja leikkii itsekseen välillä, jolloin muut kiertävät sen kaukaa, se ei kuitenkaan välitä siitä, sillä se tietää, että Momo rakastaa sitä, niin kuin kaikki muita pokemoneitaan.

Vastaus:

- Dee

Nimi: Ässä
Kotisivut: http://paralyzed.suntuubi.com/?cat=87

15.09.2018 17:05
Neljäs luku ja samalla osallistuminen tapahtumatarinaan vihdoinkin julkaistu :D Samaa sekavaa linjaa kuin kolmas luku vaikka taukoa se 2 kuukautta. Täten mulla loppuu myös tauko ja palaan normihoitajaksi - lisäksi Lucky Egg taas huomioidaan kun vedin myynnistä sen. Seuraavana ykkössalin kimppuun...

Vastaus:

Kävin vastailemassa ^^

- Dee

Yksityinen viesti

12.09.2018 19:52

Nimi: Ezmu

12.09.2018 18:15
Valitsen KKK-palkinnokseni Lucky Eggin

Vastaus:

- Dee

Nimi: Ässä
Kotisivut: http://paralyzed.suntuubi.com/

11.09.2018 22:06
Tulikin mieleeni että voisin tehdä yhden pikku jutun...

Käytän kaikki 10 Rare Candyani Jumboon, jonka taso nousee näin tasolle 30. Lisäksi ostan kaupasta 2 Rare Candya ja tililleni jää yhä 98 kolikkoa. Ai niin, syötän vielä ne ostamani karkit Jumbolle joka sitten nousee vielä tasolle 32 ja näin kehittyy Torterraksi :P

Vastaus:

Että semmosta sitte xDD

- Dee

Nimi: Dee

11.09.2018 20:53
Ostan lisätiimipaikan ja pokepallon :)

Vastaus:

- Dee

Nimi: Tragicomicastle

10.09.2018 12:54
Oddishin tiedot

Nimi: Olivia

Luonne: Olivia on persoonallinen pikku diiva, joka ei tunnu pelkäävän mitään paitsi likaantumista. Olivia on suorasanainen ja jopa rasittavassa määrin turhamaisen tarkka kaikesta. Olivia on tietynlainen prinsessa omassa mielikuvituksessaan ja tunntee selvästi oman arvonsa. Suuttuessaan Olivia on hyökkäävä ja ainakin asenne on tällä pokemonilla kohdallaan, vaikka liika itsevarmuus on tuonut Olivialle monta kertaa karvaan tappion otteluissa. Pokemon ei silti suostu luovuttamaan ja hienostelevan ulkokuoren alta löytyy sisukas ja vahva pokemon. Olivia yrittää aina seurata omaa, hiukan erikoista protogollaansa ja vihaa pokepalloja joten kävelee mieluummin vapaasti omin jaloin.

Vastaus:

- Dee

Nimi: Höyhensiipi

08.09.2018 20:28
Eeveen tiedot:

Nimi: Shadow
Luonne: Shadow on aika villi pokemon, johon muilla menee helposti hermot. Hän monesti säikäyttelee toisia ja juoksee ympäriinsä. Kehittymisen myötä hän kuitenkin rauhoittuu ja vakavoituu, ymmärtää paljon enemmän.

Vastaus:

- Dee

Yksityinen viesti

25.08.2018 19:07

Nimi: Ezmu

25.08.2018 16:51
Deerlingin tiedot

Nimi: Michel
Luonne: Michel on riehakas, eikä oikein kuuntele kouluttajaansa. Se kuitenkin rauhoittuu oteluissa huomattavasti ja sen ottelutyyli on hyökätä suoraan. Poika pitää paljon lentävistä Pokémoneista.

Vastaus:

- Dee

Nimi: Höyhensiipi

25.08.2018 10:43
Ostan kaksi normaalia pokepalloa yht. 20 kk

Vastaus:

- Dee

©2018 Cinnabar - suntuubi.com