Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittymislomake

Täytä liittymislomakke huolella alla olevaan vieraskirjaan, jos pelaajapaikkoja on vapaana! Muista myös ilmoittaa chatissa lähettäneesi lomakkeen, niin se huomataan nopeammin.

Hahmon nimi: Ei nimimerkkisi, vaan hahmosi nimi. Voit laittaa myös sukunimen halutessasi.
Ikä: Vähintään 10v. Voit myös laittaa syntymäpäivän, niin hahmoa ikäännytetään automaattisesti.
Sukupuoli: Hahmon sukupuoli
Kuvaus: Muutaman lauseen mittainen, lyhyt ja ytimekäs kuvaus hahmostasi, esim. luonne, ulkonäkö.
Kuva: Linkkaa tähän hahmon kuva. Linkki sivulle, josta löytyy kuvia, on edellisellä sivulla.

Pokemon:  Pokemonin laji. Kolme kehitysmuotoa, ei pseudo, legendaarinen tai myyttinen.
Nimi: Mahdollinen nimi pokemonille, ei pakollinen.
Sukupuoli: Pokemonin sukupuoli, tyttö vai poika?
Luonne: Kirjoita pokemonista muutaman lauseen ytimekäs luonnekuvaus.

Hoitotapa: Kirjoitatko tarinat tänne tarinakirjaan vai omalle hoitosivulle?
Muuta: Muuta mahdollista lisättävää

 1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Kuutamo
Kotisivut: http://momentum.suntuubi.com

23.10.2018 16:53
Hahmon nimi: Bethany
Ikä: 15 (30.4)
Sukupuoli: Tyttö
Kuvaus: Bethany on erittäin ystävällinen ja lämminhenkinen energiapakkaus, jonka kanssa ei varmasti tule tylsää. Myös hiukan itsepäisyydellä varustettu neiti rakastaa pokemoneja koko sydämmestään. Tyttö on  uskollinen ystävä, joka auttaa kaikkia jotka vain apua tarvitsevat. Hänen puoleensa voi siis kääntyä, jos joku painaa mieltä sillä Beth on hyvä muiden huolien kuuntelussa.
Kuva: https://m.bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Furisode_Girl_(Trainer_class) vasemmanpuoleinen tyttö

Pokemon: Shinx
Nimi: Blair
Sukupuoli: Tyttö
Luonne: Pieni kissan kaltainen pokemon on jääräpäisyydellä varustettu. Siinä on myös nirppanokkaisuuden vikaa kun se valitsee tarkoin ketä se kuuntelee ja ketä se ei sitten kuuntele ollenkaan. Pohjimmiltaan Blair on kuitenkin melko mukava ja vaikka se ei tulekaan kaikkien ihmisten kanssa toimeen niin se tulee kaikkien muiden pokemonien kanssa toimeen. Otteluun Blair ryhtyy aina täysillä, mutta joskus saattaa käydä niin että se ei enää kuuntelekaan kouluttajaansa ja jatkaa ottelua oman päänsä mukaan.

Hoitotapa: Oma hiitosivu, momentum.suntuubi.com
Muuta: Ei muuta

Vastaus:

Tervetuloa, hakemus hyväksytty! :3

- Dee

Nimi: Olzi

16.09.2018 20:58
Nimi: Oliver
Ikä: 13 ja synttärit on neljästoista toukokuuta
Sukupuoli: Poika
Kuvaus: Oliver on hiljainen ja hänellä on enemmän pokemonkavereita kuin ihmiskavereita, eikä Oliver tykkää häviämisestä. Hän pitää joskus ihan oudoista pokemoneista, kuten telkkarissa nähdystä Mimikyusta, Necrozmasta tai Kartanasta.
Kuva: Laitan ehkä joskus

Pokemon: Abra
Nimi: Abraham
Sukupuoli: Poika
Luonne: Abraham nukkuu melkein koko vuorokauden ja teleporttaa satunnaisesti nukkuessaan. Siitä on välillä koitunut harmia mutta on siitä myös välillä hyötyä. Abraham on muille pokemoneille muuten kiltti, mutta se tykkää keppostella.

Hoitotapa: Tarinakirja
Muuta: Oliver kouluttaa enimmäkseen psyykkistä ja haamua mutta on paljon muitakin hauskoja pokemoneja.

Vastaus:

Jeeee välkommen bruh!

- Dee

Nimi: Salattu

09.08.2018 22:11
Hahmon nimi: Mimiko
Ikä: 16v (2.3)
Sukupuoli: tyttö
Kuvaus: Mimiko on hiljainen ja jokseenkin antisosiaalinen ihminen, joka ei välittäisi sosiaalisista tilanteista sitten yhtään. Hän on hyvin varautunut ja hiljainen, mutta kuitenkin mukava. Ystäviä hänellä ei ole montaa. Pokemonien kanssa Mimiko on luonnonlahjakkuus, ja onkin täysin eri-ihminen näiden kanssa.
Kuva: https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:XY_Tourist_F_B.png

(hal uun Lucarion/Riolun mutteihä sil tietenkää ookku 2 kehitysmuotoo >:(( käykö mega kolmanneks??? c:)

Pokemon: Lillipup
Nimi: harvakseltaan Lilly
Sukupuoli: tyttö
Luonne: Lillipup on hyvin omapäinen ja vahvaluonteinen, eikä luovuta helposti, mutta toisaalta ei myöskään halua kuunnella. Rakastaa myös seikkailuja, ja lähteekin usein omin päin huitelemaan. Lillipup on kova ottelemaan, ja käyttää hyökkää-puolusta-hyökkää-taktiikkaa otellessaan.

Hoitotapa: Tarinakirja
Muuta: Hieman normaalia Lillipupia pienempi kokoinen.

Vastaus:

Hyväksytty, tervetuloa mukaan! :3 Megaa ei nyt taideta laskea xD etköhän sä sen Lucarios saa vielä pyydystämälläki :D

- Dee

Nimi: Eräs henkilö
Kotisivut: http://hiddenpower.suntuubi.com/

01.08.2018 20:58
Hahmon nimi: Oikea nimi Walter, mutta kaikki tuntevat hänet nimellä Jacob
Ikä: 19v.
Sukupuoli: poika
Kuvaus: Walter jäi 10-vuotiaana kivivyöryn alle Route 4:llä ja kaikki luulivat hänen kuolleen siinä, mutta Walter löysikin salaisen tunnelin, joka johti Vale Riverin varrelle. Koska hän ei halunnut kenenkään muun, etenkään Nicolasin, tietävän tunnelista. Walter keksi itselleen Jacob-nimen, ja Jacobina hän matkusti Thistle towniin. Jacob asui hylätyssä röttelössä kylän laidalla yhdeksän vuotta ilman että kukaan tiesi siitä, mutta kun röttelö aiottiin hävittää uuden kadun tieltä Jacob haki professori Redwoodilta aloituspokemoninsa ja aloitti pokemon-matkansa. Kuten ehkä tuli jo selväksi, Jacob on hyvin salaileva eikä pidä muiden seurasta. Pokemonien pitää olla vahvoja, tai muuten ne jätetään PC:lle. Jacob aikoo nousta Chinqun championiksi hinnalla millä hyvänsä.
Kuva: https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Rich_Boy_(Trainer_class)

Pok emon: Treecko
Nimi: Treecko
Sukupuoli: poika
Luonne: Treecko on hieman avoimempi kuin kouluttajansa, mutta ei sekään lavertele salaisuuksia kaikille vastaantulijoille. Treecko pitää otteluista ja haluaa tulla mahdollisimman vahvaksi. Treeckon kanssa pitää olla viikko tai pari, ennen kuin voi edes puhua ystävästymisestä, mutta se on vaivan arvoista, sillä Treecko ei koskaan petä ystäviään. Treecko käyttää otteluissa enemmän hyökkääviä kuin puolustavia iskuja. Treeckolla ei yleensä ole mitään ottelustrategiaa, hyökätään vaan ja voitetaan vastustaja.

Hoitotapa: hoitosivu Hidden Power (linkki kotisivuissa)
Muuta: -

Vastaus:

Tervetuloa pelaajaksi! :D

- Dee

Nimi: Ezmu

31.07.2018 19:44
Ota vain tuo kauttaviiva pois lopusta niin se toimii!

Vastaus:

- Dee

Nimi: Ezmu
Kotisivut: http://m.bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Sky_Trainer(Trainer class)/

31.07.2018 19:43
No kiva tuo linkki ei toimi

Vastaus:

- Dee

Nimi: Ezmu
Kotisivut: http://https://m.bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Sky_Trainer(Trainer_Class)/

31.07.2018 19:41
Hahmon nimi: Elise

Ikä: 10v

Sukupuoli: tyttö

Kuvaus: Elise on aika hiljainen eikä kaipaa seuraa. Hänen hiuksensa ovat hyvin pitkät ja väriltään valkeat. Tytön silmät ovat niin ruskeat, ettei kukaan voi sitä kiistää. Hän tykkää pitää asua, jossa on siivet.

Kuva: kotisivut kohdassa!Pokemon: Starly

Nimi: Fly

Sukupuoli: tyttö

Luonne: Fly on jääräpäinen. Tähän pokemoniin on vaikeaa saada yhteys. Kuitenkin se on uskollinen valitsemalleen kouluttajalle eikä koskaan kieltäydy otteluhaasteesta.

Hoitotapa: tarinakirja

Vastaus:

Lomakkeesi hyväksytty, tervetuloa!

- Dee

Nimi: Qri

27.07.2018 19:20
Hahmon nimi: Hyuna
Ikä: 15
Sukupuoli: Tyttö
Kuvaus: Hyuna haluaa näyttää ja näyttääkin iloiselta ja rohkealta, mutta kukaan ei tiedä, että hän on oikeasti alakuloinen ja ujo. Hän rakastaa otteluita joten hän ei halua näyttää heikolta, siksi hän peittää oikean hänensä. Hyuna ei kuitenkaan halua tutustua muihin ihmisiin (ainakaan keneen tahansa ja on muutenkin siinä huono), vaikka haluaa näyttää muille olevansa hyvä. Hän luottaa vain yhteen henkilöön ja pokemoneihinsa. Vaikka tytön hymyn takana piilee suru, on hymyssä jotakin mystistä
Kuva: https://cdn.bulbagarden.net/upload/2/29/ORAS_Lass.png

Pokemon: Flabébé (Sininen kukka jos mahdollista)
Nimi: Eunha
Sukupuoli: Naaras
Luonne: Toisin kuin kouluttajansa tämä pokemon on koko ajan iloinen eikä piilottele mitään paitsi Eunha tuntee itsensä joskus yksinäiseksi vaikka hänellä on Hyuna ystävänä. Eunha on hyvin lojaali Hyunalle eikä voisi jättää häntä koskaan. Vaikka tämä pokemon on pieni kooltaan, on sillä paljon voimaa ja se ottelee viimeisilläkin voimillaan

Hoitotapa: Hoitosivu (http://new.suntuubi.com/)

Vastaus:

Tervetuloa Cinnabariin! :3

- Dee

Nimi: Ässä
Kotisivut: http://paralyzed.suntuubi.com/

25.06.2018 17:27
Hahmon nimi: Boris Chrysler, ent. Jorma Timo Veli-Matti Vähäkyrö
Hahmon ikä: 21
Sukupuoli: Mies

Kuvaus: Boris Chrysler - tai entinen Jorma Timo Veli-Matti Vähäkyrö on kolme vuotta sitten amiksesta valmistunut rekkamies Tampereen Hatanpäältä. Näin ollen voi siis olla vähän hankala tajuta mitä tämä kaveri oikein tekee Chingun alueella, pokémonmaailmassa. Tämä kaveri on niin sanotusti päivällä ylipainoinen Ullan Grillin makkaraperunoita suosiva maahanmuuttokriittinen ja saunakaljaa kittaava rekkamies, mutta yöllä retropelejä pelaava nörtti, joka sattuu olemaan myös pokémonfani. Siihen liittyvää pokémontietouttaan hän pyrkiikin käyttämään selvitäkseen uudessa maailmassa. Luonteeltaan Boris on suorasukainen, melko tyypillinen Tapparan ja Vaakon Nakin kuumien koirien nimeen vannova tamperelaispersoona, vaikkakin paketissa on toki mukana myös paikalliseen luonteeseen liitettyä rentoutta ja "hämeen hitautta". Ei siis mikään sinun tyypillinen Ash Ketchumisi, vai kuinka?

Kuva: https://pasteboard.co/Hrxgj1G.png

Pokemon: Turtwig
Nimi: Jumbo
Sukupuoli: Uros

Luonne: Jumbo on nimensä mukaisesti normaalia Turtwigiä kookkaampi ja onkin epäilty että kyseinen yksilö olisikin niin sanottu toteemipokémon. Koostaan johtuen tämä kilpikonnapokémon onkin melkoisen voimakas, mutta vaikka se onkin teknisesti yhtä nopea kun pienempi lajitoverinsa, etenee se juostessaan kuin pikajuna ja on näin paljon kömpelömpi. Luonteeltaan Jumbo on melkoisen säyseä ja rauhallinen sekä omistaa isällisen suhteen Borisin tuleviin tiiminjäseniin. Kuten kouluttajansakin, tämä rakastaa syömistä ja nukkumista yli kaiken. Otteluita Jumbo harrastaa lähinnä huvin vuoksi sekä ainoana keinona kasvattaa kuntoaan - ja vaikka tämä yrittääkin voittaa, ottaa otus tappiot paljon kouluttajaansa kevyemmin.

Hoitotapa: Hoitosivu, osoite: paralyzed.suntuubi.com

Muuta: Olen ollut Pokémonin ja pokémonhoitoloiden parissa eri muodossa jo vuodesta 2008 ja olen tulossa edesmenneen Pokémonhoitola Linkin sulkeutumisesta alkaneelta tauolta. Tarinoiden arvostelun toivoisin olevan monimuotoista, eikä tarkempikaan kerronta niin tarinan kiilloista kuin kolhuistakaan haittaa - tosin jälkimmäisten suhteen toivon rakentavaa kritiikkiä, niin kuin ylläpitäjältä yleensä.

Vastaus:

Tervetuloa, tervetuloa :3 mielenkiintoinen hahmo muuten! Jumbokin kuulostaa symppikseltä :D

- Dee

Nimi: Tragicomicastle

28.05.2018 00:15
Hahmon nimi: Olivia Evergarden
Ikä: 12, syntynyt 20.11
Sukupuoli: Tyttö
Kuvaus: Olivia on yhdenlainen ongelma- ja energiapakkaus, jolta löytyy sisua ja päättäväisyyttä. Tyttö on saanut ylemmän luokan kasvatuksen, mutta ei osaa toimia sen mukaisesti vaan toimii usein ennen ajattelemistä. Olivia on ulkoa katsottuna avoin ja positiivinen henkilö, mutta hänen on ujoutensa takia vaikea tutustua uusiin ihmisiin. Joka tapauksessa tyttö tulee aina olemaan paremmissa väleissä pokemoneihin kuin ihmisiin.
Kuva: https://cdn.bulbagarden.net/upload/d/d5/VSRoller_Skater_F.png

Pokemo n: Honedge
Nimi: Alloy
Sukupuoli: Poika
Luonne: Alloy kärsii menneisyytensä vuoksi ihmispelosta. Alloyn on vaikea luoda pysyviä suhteita ihmisiin, mutta ajan kanssa se voi ja haluaa oppia rakentamaan luottamuksensa ihmisiin uudelleen. Alloy osaa myös olla hyvin mustasukkainen ja helposti suuttuvaa sorttia, jos ei saa tarpeeksi huomiota Olivialta. Alloy tulee kuitenkin toimeen kaikenlaisten pokemonien kanssa ja löytääkin itselleen usein uusia pokemonystäviä.

Hoitotapa: Tarinakirja

Vastaus:

Hyväksytty, tervetuloa Cinnabariin! :3

- Dee

Nimi: Shy

20.05.2018 21:01
Hahmon nimi: Marlin
Ikä: 21
Sukupuoli: Nainen
Kuvaus:
Marlin on luottavainen ja tomera nuori nainen, joka on aina ottamassa haasteen vastaan. Marlin on 180cm pitkä ja rakastaa suunnattomasti sähkö pokemoneja.
Kuva: https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Delinquent_(Trainer_class)

P okemon: Mareep
Nimi: Fluffy
Sukupuoli: Tyttö
Luonne:
Fluffy on todella omistautunut omistajalleen, mutta ujo uusien ihmisten seurassa. Pieni pörröinen pokemon kuitenkin taistelee viimeiseen saakka ihan vain tehdäkseen vaikutuksen.

Hoitotapa: Hoitosivulle
Muuta:
- Marlin on allerginen pähkinöille.

Vastaus:

Hyväksytty, tervetuloa!!

- Varjolehti

Nimi: Höyhensiipi

18.05.2018 17:12
Juu kuva on vielä mietinnässä valitsen sitä parhaillaan, laitan sen tähän: https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Parasol_Lady_(Trainer_class)
Ja juu niitten Eeveiden osalta.

Vastaus:

- Dee

Nimi: Höyhensiipi

18.05.2018 16:46
Hahmon nimi: Momo
Ikä: 13 (15.3)
Sukupuoli: Tyttö
Kuvaus: Momo on järkevä ja rauhallinen tyttö. Hän rakastaa pokemonejaan ja osoittaa kaikille yhtä lailla rakkautta. Ei tutustu tai ystävysty kovinkaan helpolla uusiin ihmisiin vaan viettää aikaa pokemoniensa kanssa.
Kuva:

Pokemon: Fennekin
tchlingNimi: Alan kutsumaan häntä jollain nimellä tarinoissa ehkä, jos mahdollista?
Sukupuoli: tyttö
Luonne: Fennekin on eloisa ja hiukan villi pokemon. Hänellä on vahva side Momoon. Haluaa osoittaa taitonsa. On omistajansa vastakohta, sillä hän tykkää tutustua uusiin pokemoneihin ja silloin Momo haluaisi muuttua näkymättömäksi.

Hoitotapa: Tarinakirjaan
Muuta: No haluan kokeilla tätä, ja onko mahdollista omistaa esim kaiki Eeveen muodot? (se on lempparini, mutta haluan aloituspokemoniksi jonkun muun) Ja en ole ihan varma onko hakemuksessa kaikki oikein, sanokaan vaan niin korjaan.

Vastaus:

Hyväksytty, mutta kuva taitaa uupua? Jos haluat Eeveen kaikki muodot, sinun pitää ensin napata kahdeksan Eeveetä ja sitten kehitettävä ne kaikki eri muotoihin.

- Eräs henkilö

Nimi: Zema

17.05.2018 07:45
Hahmon nimi: Churai
Ikä: 15 vuotta (30.4)
Sukupuoli: tyttö
Kuvaus: Churai on vauhdikas tyttö, joka monien silmissä saattaa näyttää alkuun pelkältä huolimattomalta säheltäjältä. Hän on tottunut saamaan huomatuksia käytöksestään, joka tuntuu välillä jopa olevan vaarallinen muulle. Churai ei kuitenkaan anna niiden haitata vaan on juuri sellainen vauhdikas ninjailija, kuin vain haluaa. Tytöstä löytyy kuitenkin se rauhallinen ja usein todella keskittynyt puoliskokin, mikä tulee esille varsinkin pokemonien seurassa.
Kuva: https://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/2/20/ORAS_Battle_Girl.png/212px-OR AS_Battle_Girl.png

Pokemon: Azurill
Nimi: Ance
Sukupuoli: tyttö
Luonne: Ance on vähän ujo ja hiljainen pokemon, joka vaatii oman aikansa ja tuttuja ympärilleen rohkaistuakseen. Ance on kuitenkin yllättävänkin reipas ja rohkea, jos sitä vain kannustaa tarpeeksi. Ei tältä kaverilta myöskään uteliaisuutta puutu, jos vain sille päälle sattuu.

Hoitotapa: tarinakirja

Vastaus:

Tuota kuvaa ei ainakaan kyllä mulla löytynyt, muuten hyväksytty! :D

- Varjolehti

Psst Varjo kyllä löytyy, suntuubi vaa tekee sinne turhia välilyöntejä ja ne pitää poistaa xD

- Dee

Nimi: Sailukki

16.05.2018 17:35
Hahmon nimi: Sheila Grant
Ikä: 10 v, syntymäpäivä vaikkapas 13.7
Sukupuoli: Tyttö
Kuvaus: Sheila on sosiaalinen, ja rakastaa söpöjä pokemoneja. Jos hän voisi, Sheila varmaan pitäisi juhlat joka ikisen pokemon-kaappauksen jälkeen. Sheilan lempipokemoneja ovat sähköpokemonit, mutta hän tykkää myös paljon keiju-, tuli- ja vesityypin pokemoneista paljon. (Vaikka ei Sheila mitään pokemonia tähän mennessä ole vihannutkaan xD)
Kuva: Ei löytynyt mitään kivaa, mutta saa nyt kelvata: https://cdn.bulbagarden.net/upload/d/d3/VSAroma_Lady.png

Pokemon: (et ikinä arvaa xD) Pichu
Nimi: (et ikinä arvaa tätäkään xD) Sähköposti
Sukupuoli: Tyttö
Luonne: Sähköposti on ystävällinen kaikille kavereilleen, mutta suuttuu pienistä. Enimmäkseen tämä tykkää oleskella kouluttajansa sylissä, eikä juuri peloissaan uskalla tulla pois. Pahan paikan tullen Sähköposti kuitenkin puolustaa ystäviään.

Hoitotapa: Tarinakirja

Vastaus:

Hyväksytty, tervetuloa! :D

- Dee

©2019 Cinnabar - suntuubi.com