Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Safari Zone

Jokainen pelaaja voi käydä enintään yhdellä safarikierroksella kerran viikossa. Safarilta voi löytyä mitä tahansa pokemoneja paitsi legendaarisia, mutta jotta myyttisiin törmääminen olisi mahdollista, on siitä maksettava erikseen. Safarilla on kuusi eri aluetta, joista jokaisesta löytyy kolmea eri pokemontyyppiä. Kuten sanottu, saat valita yhden alueista per viikko. Kun olet valinnut alueen, et voi vaihtaa sitä kesken kierrosten. Safari päättyy, kun kierrokset tulevat täyteen, tai kun nappaat yhden pokemonin. Valitse siis huolella.

Lähdet Safari Zonelle ilmoittamalla alla olevassa vieraskirjassa mitä ostat ja mille alueelle lähdet. Muista myös, että kaupasta voi ostaa safaripalloja, joilla sinulla on hiukan parempi mahdollisuus saada haluamasi pokemon kiinni, eikä niitä muuhun voi käyttää. Voit kuitenkin myös käyttää muita pokepalloja jos sellaisia omistat. Safarille ei oteta omaa pokemonia mukaan, vaan kaikki on pallosta kiinni. Safarista ei kirjoiteta kunnon tarinoita, mutta lyhyt tarinan pätkä siitä, kun löydät pokemonin, voi parantaa mahdollisuuksiasi saada pokemon kiinni.

Alueet

Metsä   

Niitty   

Vuoristo   

Luola   

Järven ranta   

Hylätty kylä   

Hinnasto

Normaali kierros: Sisältää viisi kierrosta. 15 kolikkoa.

Pidennetty kierros: Sisältää kymmenen kierrosta. 25 kolikkoa.

Myyttinen kierros: Voit tavata myös myyttisiä pokemoneja. Lisää hintaan 20 kolikkoa.

 1  2  3  4  5  6  > [ Kirjoita ]

Nimi: Kuutamo

18.11.2018 19:18
Koetan napata Poochyenan omalla pallolla

Olin päättänyt lähteä safarille etsimään uutta pokemonia tiimiini. Blair oli jäänyt pokemon munani kanssa pokemonkeskukseen, jossa hoitaja Joy lupasi pitää niistä huolta. Olin jo törmännyt useampaan pokemoniin, mutta yhtäkään en ollut vielä yrittänyt saada kiinni. Turtonator oli ensimmäinen mikä kiinnosti minua, mutta päätin että jatkaisin kuitenkin vielä etsimistä. Kun seuraavan kerran törmäsin uusiin pokemoneihin luolassa otin jo pokepallon käteeni. Heracrossin ja Deinon annoin olla omissa oloissa, mutta Poochyenaa kohti otin useamman askeleen. Kun olin kuuloetäisyydellä, polvistuin Poochyenan eteen.
"Haluaisitko lähteä mukaani?" kysyin siltä rauhallisella äänellä ja hetken epäröinnin jälkeen Poochyena otti itse muutaman askeleen lähemmäs minua ja nyökkäsi sitten. En voinut olla hymyilemättä, kun nousin takaisin seisomaan ja heitin pokepallon kohti Poochyenaa..

Vastaus:

Pallo pyöri maassa ikuisuudelta tuntuvan ajan, kunnes lopulta päästi merkkiäänen. Sait napattua lvl 14 poika-Poochyenan! Voit ilmoittaa sen tiedot kouluttajakirjassa.
Kierros on päättynyt.

- Dee

Nimi: Kuutamo

18.11.2018 17:08
Jatketaan

Vastaus:

Törmäsit Heracrossiin, Poochyenaan ja Deinoon!
Jäljellä 7 kierrosta

- Dee

Nimi: Dee

18.11.2018 17:02
Nappaan Noibatin safaripallolla

Vastaus:

Sait napattua lvl 15 poika-Noibatin!

- Dee

Nimi: Kuutamo

18.11.2018 17:01
Jatkan

Vastaus:

Törmäsit Croagunkiin, Vullabyyn ja Turtonatoriin!
Jäljellä 8 kierrosta

- Dee

Nimi: Dee

18.11.2018 16:58
Lähden vuoristoon (15 kolikkoa)

Vastaus:

Törmäsit Noibatiin, shiny Snowy Castformiin ja Klinkiin!
Jäljellä 4 kierrosta

- Dee

Nimi: Kuutamo

18.11.2018 16:43
Lähtisin pidennetylle kierrokselle luolaan c:

Vastaus:

Törmäsit Timburriin, shiny Zoruaan ja Jangmo-oon!
Jäljellä 9 kierrosta

- Dee

Nimi: Ezmu

08.11.2018 07:04
Yritän Togepia

Olin lähtenyt safarille. En ollut saanut ottaa omia Pokémonejani mukaan, vaan olin jättänyt ne Pokémonkeskukseen. Kävelin niityllä ja näin edessäni Zigzagoonin, joka leikki Natun kanssa ja Morelullin, joka katseli leikkejä sivummalta.
"No, jätän teidät rauhaan", sanoin itsekseni. Jatkoin matkaa ja etsin Togepia. Se olisi hyvä lisä kokoelmiini. Helioptile hyppäsi tielleni. Sen jäljessä hyppäsivät Mime jr. ja Munna. Helioptile ei olisi halunnut päästää minua ohitseen, joten kiersin sen juoksemalla. Kun olin selviytynyt niistä Pokémoneista käänsin katseeni eteen. Juoksin vähän matkaa, kunnes näin edessäni Ditton ja pienessä lammessa Bruxshisin. Ja... ja... ja... Togepin Diton takana. Lähestyin Togepia varovasti Poképallo kädessäni. Laskin pallon noin metrin päähän siitä, pysähdyin ja istuin maahan pallon taakse. Togepi tuli varovasti Poképallon luo ja kosketti sitä.

Vastaus:

Pokepallo pyörähti muutaman kerran, mutta päästi sitten merkkiäänen. Nappasit lvl 17 tyttö-Togepin! Voit ilmoittaa sen tiedot kouluttajakirjassa.
Kierros on päättynyt.

- Dee

Nimi: Ezmu

05.11.2018 17:52
Jatkan

Vastaus:

Törmäsit Dittoon, Togepiin ja Bruxishiin!
Jäljellä 2 kierrosta

- Dee

Nimi: Deen T

04.11.2018 14:49
Yritän napata safaripallolla Keldeon

Vastaus:

Onnistui!
Safari on päättynyt.

- Dee

Nimi: Deen T

02.11.2018 18:26
Seuraava kierros

Vastaus:

Törmäsit Keldeoon, Pawniardiin ja Dratiniin!
Jäljellä 3 kierrosta

- Dee

Nimi: Deen T

02.11.2018 18:13
Normaali kierros myyttisillä luolassa

Vastaus:

Törmäsit Hawluchaan, Vullabyyn ja Turtonatoriin!
Jäljellä 4 kierrosta

- Dee

Nimi: Sailukki

26.10.2018 21:05
Järven rannalle, normaali kierros.
Yht. 15 kolikkoa

Vastaus:

Törmäsit Buizeliin, Shiny Shinxiin ja Carbinkiin!
Jäljellä 4 kierrosta

- Dee

Nimi: Ezmu

16.10.2018 11:22
Jatkan

Vastaus:

Törmäsit Helioptileen, Mime Jr:ään ja Munnaan!
Jäljellä 3 kierrosta

- Dee

Nimi: Ezmu

17.09.2018 14:56
Lähtisin niitylle, normaali kierros. Tekisi 15 kolikkoa.

Vastaus:

Törmäsit Zigzagooniin, Morelulliin ja Natuun.
Jäljellä 4 kierrosta.

- Dee

Nimi: Sailukki

12.08.2018 14:02
Koetan napata Beldumin :) En tiedä, miten se ääntelee, joten se nyt sanoo "Beldum" xD


Olin lähtenyt safarille ensimmäistä kertaa. Olin kävellyt jo jonkin aikaa, ja nähnyt Klefkin sekä Slakothin. Minulla ei ollut hirveästi aikaa, joten kukenut vain rauhallisesti niiden ohi, sinä toivossa, että löytäisin jotain sähkötyypin pokemoneja. Olisin toki voinut jäädä safarille kauemmaksikin aikaa, mutta halusin napata jotain route ykköseltäkin, jotta saisin tiimini kasaan Clover Cityn salitaistelua varten. Ajattelin ensin lähteäkin järven rantaan, sillä sieltä olisin voinutkin löytää sähköpokemoneja, mutta se oli sen verran kauempana, että päätin tyytyä niityllä käyntiin. Toivoin, että löytäisin jonkun harvinaisen pokemonin, mutta kun Slakothin ja Klefkin jälkeen ei ollut oikeastaan näkynyt mitään muuta.

Päätin pitää pienen lepotauon, ja laitoin puhelimeeni hälytyksen, milloin lähtisin kävelemään kohti pokemonkeskusta, jonne olin jättänyt Sähköpostin, koska se oli ollut vielä hiukan uupunut ottelustamme Christiania vastaan. Menin pitkäkseni erään pitkän puun alle, sillä jos alkaisi sataa, en kastuisi ihan läpimäräksi.

Heräsin siihen, kun puhelimeni soi sen merkiksi, että olisi aika lähteä. Ei ollut alkanut sataa, mikä oli hyvä asia. Nousin seisomaan, ja venyttelin käsiäni. Samassa jokin metallinen pötkylä törmäsi naamaani.
"Ai!" kiljaisin, ja hieroin otsaani samalla kun käännyin katsomaan, mikä minuun oli osunut. Ajattelin ensin, että se olisi ollut jonkun heittämä metallinpala, mutta se olikin pokemon.
"Beldumm", se sanoi hiljaa.
"Beldum, teräs- ja psyykkistyyppiä", pokedexini sanoi konemaisesti. Toisin kuin normaalisti tekisin, suljin sen. Minua ei kiinnostanut tietää lisää Beldumista, kun tiesin jo, että siitä kehittyisi vahva Metagross.
"Ei hätää", sanoin Beldumille, joka oli jo toipunut törmäyksestä, "en satuta sinua."
Silittelin hiukan pokemonin metallista päätä. "Haluaisitko lähteä mukaani?" kysyin siltä, ja Beldum lensi kauemmas hiukan pelästyneenä. "Minä kyllä pitäisin sinusta hyvää huolta, jos se epäilyttää."

Ikuisuudelta tuntuneen hetken jälkeen Beldum nyökkäsi, yhä kuitenkin hiukan epävarmana. Se lensi selässäni olevan repun luokse, nappasi sieltä pokepallon, ja heitti sen suoraan ilmaan. Sitten se lennähti kauniilla pyörähdyksellä kohti heittämäänsä palloa, ja katosi sen sisälle. Pallo tipahti maahan, ja jäin jännityksellä odottamaan, että päättäisikö Beldum jäädä sen sisään, vai muuttaisiko tämä mieltään ja leijuisi karkuun.

Vastaus:

Pallo lakkasi pyörimästä saman tien ja päästi merkkiäänen. Nappasit tason 9 tyttö-Beldumin! Voit ilmoittaa sen tiedot kouluttajakirjassa.

Safari on päättynyt.

- Dee

©2018 Cinnabar - suntuubi.com