Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Safari Zone

Jokainen pelaaja voi käydä enintään yhdellä safarikierroksella kerran viikossa. Safarilta voi löytyä mitä tahansa pokemoneja paitsi legendaarisia, mutta jotta myyttisiin törmääminen olisi mahdollista, on siitä maksettava erikseen. Safarilla on kuusi eri aluetta, joista jokaisesta löytyy kolmea eri pokemontyyppiä. Kuten sanottu, saat valita yhden alueista per viikko. Kun olet valinnut alueen, et voi vaihtaa sitä kesken kierrosten. Safari päättyy, kun kierrokset tulevat täyteen, tai kun nappaat yhden pokemonin. Valitse siis huolella.

Lähdet Safari Zonelle ilmoittamalla alla olevassa vieraskirjassa mitä ostat ja mille alueelle lähdet. Muista myös, että kaupasta voi ostaa safaripalloja, joilla sinulla on hiukan parempi mahdollisuus saada haluamasi pokemon kiinni, eikä niitä muuhun voi käyttää. Voit kuitenkin myös käyttää muita pokepalloja jos sellaisia omistat. Safarille ei oteta omaa pokemonia mukaan, vaan kaikki on pallosta kiinni. Safarista ei kirjoiteta kunnon tarinoita, mutta lyhyt tarinan pätkä siitä, kun löydät pokemonin, voi parantaa mahdollisuuksiasi saada pokemon kiinni.

Alueet

Metsä   

Niitty   

Vuoristo   

Luola   

Järven ranta   

Hylätty kylä   

Hinnasto

Normaali kierros: Sisältää viisi kierrosta. 15 kolikkoa.

Pidennetty kierros: Sisältää kymmenen kierrosta. 25 kolikkoa.

Myyttinen kierros: Voit tavata myös myyttisiä pokemoneja. Lisää hintaan 20 kolikkoa.

 1  2  3  4  5  > [ Kirjoita ]

Nimi: Ezmu

16.10.2018 11:22
Jatkan

Nimi: Ezmu

17.09.2018 14:56
Lähtisin niitylle, normaali kierros. Tekisi 15 kolikkoa.

Vastaus:

Törmäsit Zigzagooniin, Morelulliin ja Natuun.
Jäljellä 4 kierrosta.

- Dee

Nimi: Sailukki

12.08.2018 14:02
Koetan napata Beldumin :) En tiedä, miten se ääntelee, joten se nyt sanoo "Beldum" xD


Olin lähtenyt safarille ensimmäistä kertaa. Olin kävellyt jo jonkin aikaa, ja nähnyt Klefkin sekä Slakothin. Minulla ei ollut hirveästi aikaa, joten kukenut vain rauhallisesti niiden ohi, sinä toivossa, että löytäisin jotain sähkötyypin pokemoneja. Olisin toki voinut jäädä safarille kauemmaksikin aikaa, mutta halusin napata jotain route ykköseltäkin, jotta saisin tiimini kasaan Clover Cityn salitaistelua varten. Ajattelin ensin lähteäkin järven rantaan, sillä sieltä olisin voinutkin löytää sähköpokemoneja, mutta se oli sen verran kauempana, että päätin tyytyä niityllä käyntiin. Toivoin, että löytäisin jonkun harvinaisen pokemonin, mutta kun Slakothin ja Klefkin jälkeen ei ollut oikeastaan näkynyt mitään muuta.

Päätin pitää pienen lepotauon, ja laitoin puhelimeeni hälytyksen, milloin lähtisin kävelemään kohti pokemonkeskusta, jonne olin jättänyt Sähköpostin, koska se oli ollut vielä hiukan uupunut ottelustamme Christiania vastaan. Menin pitkäkseni erään pitkän puun alle, sillä jos alkaisi sataa, en kastuisi ihan läpimäräksi.

Heräsin siihen, kun puhelimeni soi sen merkiksi, että olisi aika lähteä. Ei ollut alkanut sataa, mikä oli hyvä asia. Nousin seisomaan, ja venyttelin käsiäni. Samassa jokin metallinen pötkylä törmäsi naamaani.
"Ai!" kiljaisin, ja hieroin otsaani samalla kun käännyin katsomaan, mikä minuun oli osunut. Ajattelin ensin, että se olisi ollut jonkun heittämä metallinpala, mutta se olikin pokemon.
"Beldumm", se sanoi hiljaa.
"Beldum, teräs- ja psyykkistyyppiä", pokedexini sanoi konemaisesti. Toisin kuin normaalisti tekisin, suljin sen. Minua ei kiinnostanut tietää lisää Beldumista, kun tiesin jo, että siitä kehittyisi vahva Metagross.
"Ei hätää", sanoin Beldumille, joka oli jo toipunut törmäyksestä, "en satuta sinua."
Silittelin hiukan pokemonin metallista päätä. "Haluaisitko lähteä mukaani?" kysyin siltä, ja Beldum lensi kauemmas hiukan pelästyneenä. "Minä kyllä pitäisin sinusta hyvää huolta, jos se epäilyttää."

Ikuisuudelta tuntuneen hetken jälkeen Beldum nyökkäsi, yhä kuitenkin hiukan epävarmana. Se lensi selässäni olevan repun luokse, nappasi sieltä pokepallon, ja heitti sen suoraan ilmaan. Sitten se lennähti kauniilla pyörähdyksellä kohti heittämäänsä palloa, ja katosi sen sisälle. Pallo tipahti maahan, ja jäin jännityksellä odottamaan, että päättäisikö Beldum jäädä sen sisään, vai muuttaisiko tämä mieltään ja leijuisi karkuun.

Vastaus:

Pallo lakkasi pyörimästä saman tien ja päästi merkkiäänen. Nappasit tason 9 tyttö-Beldumin! Voit ilmoittaa sen tiedot kouluttajakirjassa.

Safari on päättynyt.

- Dee

Nimi: Sailukki

10.08.2018 14:49
Normaali kierros niitylle :)

Vastaus:

Törmäsit Slakothiin, Klefkiin ja Beldumiin!
Jäljellä 4 kierrosta

- Dee

Nimi: Höyhensiipi

06.08.2018 12:16
Kokeilen Laprasta:

Olin päättänyt jälleen lähteä safarille. Tällä kertaa tavoitteenani ei kuitenkaan ollut Eevee, vaan joku vesityypin pokemon, koska niitä puuttui minun tiimistäni. Kävelin siis nyt järven rannassa. Vastaan oli tullut jo muutama pokemon, mutta ne olivat olleet joko sähkötyypin pokemoneja, tai ne eivät olleet niitä mitä minä tarvitsin. Jatkoin kuitenkin sinnikkäästi matkaa. Yhtäkkiä järvellä pärskähti joku. Huomasin eräiden kallioiden luo pärskivän pokemonin, tai no vain sen jalan, koska muu oli kiven takana piilossa. Kävelin lähemmäs ja huomasin sinisen pokemonin muistuttavan isoa kilpikonnaa. Se oli selvästi jäänyt jumiin kahden kiven väliin.
’’Odota, minä tulen auttamaan!’’ huusin sille. Vaikken ollut varma kuuliko se, se kuitenki selvästi rauhoittui. Kiipesin toiselle kivistä, jotka oli vaan jumittajia. Seuraavaksi minun piti miettiä, miten saisin sen irti. Olin sanomassa pokemonille jotain, kun tajusin, mikä pokemon se oli.
’’Lapras! Yritä tehdä isoja aaltoja! Kun aalto osuu kiviin ja jalkaasi, niin yritä uida eteenpäin. Minä autan työntämällä!’’ sanoin. Lapras ymmärsi ja alkoi tekemään aaltoja. Kaiken lisäksi alkoi satamaan.
*Ainakin kivet ovat liukkaamaat* ajattelin ja tiesin sen auttavan irti pääsyssä.
Lapras sai tehdyksi oikein ison aallon ja silloin huusin.
’’NYT!’’ Minä työnsin ja Lapras ui itsensä vapaaksi. Kivi oli kuitenin liukas ja minä putosin veteen. Yritin uida pinnalle, mutta se oli vaikeaa vaatteiden ja repun kanssa. Ajattelin Lapraksen lähteneen jo omille teilleen, mutta yhtäkkiä tunsin jonkun nostavan minua ylöspäin ja viimein tunsin olevani ilmassa. Lapras olikin pelastanut minut. Se ui jonkin matkaa ja laski minut rannalle.
’’Kiitos!’’ sanoin ja silitin sen päätä. Mietin pitäisikö jatkaa matkaa, mutta Lapras vain pysyi siinä ja katsoi minua odottavasti.
’’Haluaisitko sinä lähteä minun mukaan?’’ kysyin.
’’Lapras nyökkäsi aluksi hieman epävarmasti, mutta sitten se alkoi hymyilemään ja nyökkäsi varmemmin.
’’No, jos et kerro kenellekään, pääset Masterballiin’’, sanoin ja heitin sinisen pallon pokemonia kohti. Se katosi oitis palloon ja saatoin vain odottaa, mitä tapahtuisi.

(HUOM! Käytin Mastepalloa!’’)

Vastaus:

Pallo pompahti pari kertaa, mutta lähes saman tien rauhoittui ja päästi merkkiäänen. Sait tason 9 poika-Lapraksen! Voit ilmoittaa sen tiedot kouluttajakirjassa.

Safari on päättynyt.

- Dee

Nimi: Höyhensiipi

06.08.2018 08:47
Jatkan

Vastaus:

Törmäsit Laprakseen, Shinxiin ja Lunatoneen!
Jäljellä 2 kierrosta

- Dee

Nimi: Höyhensiipi

18.07.2018 14:24
jatkan...

Vastaus:

Törmäsit Tympoleen, Shinxiin ja Nosepassiin!
Jäljellä 3 kierrosta

- Dee

Nimi: Höyhensiipi

08.07.2018 20:56
Lähetääns taas kokeileen onnea ja tuhlaan nyt kunnolla ja otan normaalin kierroksen järven rantaam
myyttisenä, eli 35 kolikkoa.

Vastaus:

Törmäsit Wimpodiin, Pachirisuun ja Bonslyyn!
Jäljellä 4 kierrosta

- Dee

Nimi: Shy

07.07.2018 19:04
Jatkan ;-;

Vastaus:

Törmäsit Mienfoohon, Hoopa Unboundiin ja Drampaan!
Jäljellä 1 kierros

- Dee

Nimi: Shy

28.06.2018 18:20
Niin monta shinya mitä ihmettä xd Jatkan silti :3

Vastaus:

Törmäsit Croagunkiin, Deinoon ja Axewiin!
Jäljellä 2 kierrosta

- Dee

Nimi: Höyhensiipi

27.06.2018 18:15
Kokeilen tuota Raltsia (josko tällä kertaa?)

Olin tullut jo toistamiseen niitylle, safarikierrokselle. Minua oli jäänyt harmittamaan se aiemmin karannut Eevee, mutta pokedex oli osannut kertoa Eeveitä löytyvän jo Sorrel citystä. Tällä kertaa olin myös ostanut safaripallon jonka avulla pokemonien kiinnisaamismahfollisuus oli suurempi. Ohitimme paikan joss olin nähnyt Eeveen. Kävelin vielä vähän eteenpäin. Kukin yhtäkkiä tömpsähdyksen. Käännyin katsomaan mikä se oli ja yllätyin hieman kun näin pienen pokemonin kävelevän ympäriinsä ja törmäilevän eteen tuleviin kiviin ja kantoihin. Kaivoin repustani pokedexin ja suuntasin sen kohti pokemonia.
”Ralts, physic- ja fairypokemon”, poxedxin virtuaalinen ääni kertoi. Huomasin pokemonin naamalla olevan suuren lehden.
*Mistäköhän se on senkin saanut?* ihmettelin.
”Kuulepas, jos otamme tämän pois näet paljon paremmin”, nauroin. Nappasin lehden ja Ralts katseli minua ja ympäristöä hämmentyneenä. Kun se huomasi minut ja lehden se juoksi päin jalkojani ja puski päätään minuun. Nauroin ja silitin se päätä.
”Tulisitko mukaani?” kysyin pokemonilta. Tämä nyökkäsi pontevasti. Kaivoin repustani safaripokepallon jonka olin ostanut tätä varten. Heitin se Raltsia päin...

Vastaus:

Pallo pyöri maassa jonkin aikaa ja ei näyttänyt lopettavan pyörimistään millään, kunnes vihdoin sammui päästäen merkkiäänen. Nappasit Raltsin!

Kierros päättyi.

- Dee

Nimi: Höyhensiipi

27.06.2018 08:15
Jatkan

Vastaus:

Törmäsit Munchlaxiin, Raltsiin ja Solrockiin!
Jäljellä 3 kierrosta

- Dee

Nimi: Höyhensiipi

26.06.2018 08:50
Lähden niitylle normaalille kierrokselle

Vastaus:

Törmäsit Kecleoniin, Dedenneen ja Beldumiin!
Jäljellä 4 kierrosta

- Dee

Nimi: Shy

25.06.2018 20:20
Jatkan :3

Vastaus:

Törmäsit Shiny Crabrawleriin, Shiny Purrloiniin ja Shiny Turtonatoriin!
(MITEN TÄÄ ON MAHOLLISTA?)
Jäljellä 3 kierrosta

- Dee

Nimi: Deen T

25.06.2018 00:22
Normaali kierros, 15 kolikkoa

Vastaus:

Törmäsit Croagunkiin, Purrloiniin ja Axewiin!
Jäljellä 4 kierrosta

- Dee

©2018 Cinnabar - suntuubi.com